Twoja ulubiona gra: Banowanie
Dołączył: 29 Maj 2010 Posty: 5 Postawił 1 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-29, 11:30 Samochody które po polsce jeżdżą co dzienie, mody do gta sa
Ogólnie robię mod GTA SA WRWW , i właśnie pomyślałem żeby dać tam polskie aktualne samochody, aktualna lista:
Bravura - Peugeot 206
Peren - Daweoo Tico
Manana - Peugeot 107
Moonbeam - Fiat uno-s
Premier - Peugeot 406
Previon - Fso Polonez 1.4.GLI 16V - bardzo rzadko spotykalny
Rumpo - Renault Master
Solair - Opel Astra 1.6 i
Oceanic - jakiś Polonez , jak by co ja się na samochodach nie znam tak dobrze
Hermes - Mini Cooper S
Regina - Daweoo Lanos
Hotring - a - b - Audi R10 chyba, taki sportowy z GT4 , typu Toyota Minolta - Unikalny
Blistac - Opel Corsa
Vincent - Fiat Brava
Salder - Renault , jakiś dowstawczy.
Primo - Opel Vectra
Tampa - Fiat Pailo EX
Flash - Mazda MX5
AT 400 - LOT
Club - VW golf r32
ZR-350 - Mazda RX7
Landstal - BMW X5
Buffalo - Nissan 370z
Unikalne
Phoenix - Ford Mustang
Jester - Shelby Cobra 427
Infernus - Ferrari - jak z GT5
Wielkie dzięki z góry, jak ktoś da mi linki, i scenny do fajnych samochodów
Uranus - TVR Tuscan
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 230 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2010-10-03, 15:25
Taa. Już widzę polskie auta w tym modzie... a w sumie to raczej nie. SA ma swój klimat i takie polskie auta mogą go zepsuć. Jeżeli chcecie je dać proponowałbym zrobić moda od podstaw, gdzie auta będą pasowały.
Twoja ulubiona gra: Serie GTA, NFS i Resident Evil Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 42 Piwa: 3/1 Skąd: Wilkowo
Wysłany: 2010-10-06, 20:14
Pomysł fajny, ale jeśli mają być polskie auta to brakuje "naszego" koronnego pojazdu - Fiat 126p...
I jeszcze przydałyby się jakieś fajne motorki, np. Simson, WSK, itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum